1
Onze mobiliteitsoplossingen

VWPFS

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture tussen Pon Holdings B.V. en Volkswagen Financial Services AG. Als landelijke leasemaatschappij met een centrale fleetafdeling voor large key accounts en een eigen remarketingcenter behoort Volkswagen Pon Financial Services tot de top 3 van de grootste leasemaatschappijen van Nederland.

​Bij Volkswagen Pon Financial Services weet men wat er allemaal bij jouw wagenpark komt kijken en daarom kunnen ze een stap voor blijven. De proactieve dienstverlening is gericht op jou als wagenparkbeheerder en op jouw leaserijders. Met maatwerkconcepten bieden ze je de juist oplossing voor de gewenste flexibiliteit. Dit vind je terug in de weloverwogen en innovatieve leaseproducten.

Vrijheid in mobiliteit

Bij Volkswagen Pon Financial Services staat men voor vrijheid in mobiliteit. De vrijheid om te kiezen hoe je van A naar B reist.

Advies op maat

​Alle merken van de Volkswagen Groep. En meer!

De service van Volkswagen Pon Financial Services begint met een vast aanspreekpunt voor jouw specifieke vragen en wensen. Vanuit deze dialoog vullen ze jouw wensen heel gericht in. Met de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT en ŠKODA biedt Volkswagen Pon Financial Services een ideale propositie. En dankzij een uitgebreid landelijk dealernetwerk is er altijd wel een dealerbedrijf in de buurt van je leaserijder(s). Of het nu voor reparatie, onderhoud, schade of een bandenwissel is, onze dealers bieden alles onder één dak.

​Hechte samenwerking ​

Volkswagen Pon Financial Services staat heel dicht bij het dealernetwerk, de fabrikant en de importeur van de Volkswagen Groep merken. Hierdoor houden ze u snel op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de Volkswagen Groep. Bijvoorbeeld over nieuwe modellen, aantrekkelijk geprijsde actiemodellen en over duurzaam rijden. Waaronder schone en zuinige auto's met een steeds lagere CO2-uitstoot.

Mobiliteitsoplossingen

Bent u op zoek naar een complete mobiliteitsoplossing? Ook daarvoor bent u bij Volkswagen Pon Financial Services aan het goede adres. Al dan niet gebaseerd op een mobiliteitsbudget kijken zij samen met u naar de beste oplossing voor uw medewerkers om van A naar B te reizen. Fietsen, openbaar vervoer, deelautoconcepten, alle mogelijkheden zijn naar wens te combineren.

Waarom Volkswagen Pon Financial Services?

• Nauwe samenwerking met Pon en een uitgebreid landelijk dealernetwerk
• Altijd een vast contactpersoon
• Uitgebreid portfolio met producten die aansluiten bij de wensen uit markt
• Gespecialiseerd in bedrijfswagens
• Medewerkers met een voorliefde voor auto’s
• Sterk in de Volkswagen Groep merken
• Internationale samenwerking met Volkswagen Pon Financial Services zusterbedrijven

Meer weten?

Bekijk ook onze andere mobiliteitsoplossing, of lees in onze whitepaper hoe VWPFS elektrisch rijden faciliteert.

Heeft u vragen? Ik help u graag.

PK180626V114.jpg ">

Niels Dragt