1
Onze mobiliteitsoplossingen

Shuttel

De auto is nog steeds erg populair. Er verschijnen alternatieve, schonere brandstofsoorten zoals CNG en de merken van de Volkswagen Groep maken een grootschalige elektrificatieslag. Maar het is uiteraard niet de enige oplossing voor de huidige, veelomvattende mobiliteitsbehoefte in de zakelijke markt. In samenwerking met onder meer Shuttel kunnen wij jouw bedrijf helpen met het vinden van de juiste mobiliteit voor iedere business en ieder individu.

Shuttel. Stap in. Stap op. Stap over.

Shuttel is de regisseur van mobiliteit voor grote organisaties in Nederland. Met de Shuttel kaart als basis hebben je medewerkers alle keuzevrijheid om hun reis van A naar B in te vullen.

Advies op maat

Mobiliteitskaart met slim transactieplatform

Shuttel is dé flexibele alles-in-een-mobiliteitskaart die de werknemer toegang geeft tot elke vorm van vervoer; trein, bus, tram, metro, (deel)auto, taxi en/of fiets en inclusief bijbehorende diensten zoals parkeren, tanken en e-laden. Met de Shuttel-kaart voorziet de werkgever haar medewerkers van vrijheid om te kiezen voor de voor hen beste, snelste, schoonste, prettigste en/of goedkoopste wijze van vervoer. En dit alles volgens de gewenste regels en budget.

Mobiliteit 2.0

Met Shuttel wordt een eventueel mobiliteitsbudget zo kosten-optimaal, duurzaam en flexibel mogelijk ingezet. Shuttel vereenvoudigt het gehele administratieve proces met maximaal fiscaal voordeel! De reisadministratie wordt feilloos online bijgehouden en geadministreerd richting de systemen inclusief verwijzing naar juiste projecten en kostenplaatsen. En wanneer het is toegestaan dat de werknemer ook privé reist met de Shuttel kaart kunnen de reiskosten rechtstreeks bij hem/haar worden geïncasseerd. Dit resulteert in minder administratie en kosten. Shuttel is de strategische partner om de transitie te maken van traditionele lease naar multimodale mobiliteit.

Met Shuttel biedt de werkgever mobiliteit 2.0 aan haar medewerkers en ervaart men ook zelf de vele voordelen!

Shuttel! Stap in. Stap op. Stap over.

Meer weten?

Bekijk ook onze andere mobiliteitsoplossingen, of download de whitepaper "Mobiliteitsbudget in opmars".

Heeft u vragen? Ik help u graag.

PK180626V114.jpg ">

Niels Dragt