1
Onze mobiliteitsoplossingen

Fietsen

Met een sterk merkportfolio van onder andere Gazelle, Union, Kalkhoff en Cervélo helpen wij onze klanten steeds vaker aan mobiliteitsoplossingen met de fiets. Thema’s als duurzaamheid, gezondheid en verstedelijking zorgen voor een toenemende vraag om nieuwe mobiliteitsoplossingen waarbij vooral de elektrische fiets een steeds grotere rol gaat spelen.

Ook de overheid gaat dit flink stimuleren. Ondersteund met diensten van bijvoorbeeld FietsNED voor service op locatie of gecombineerd met andere mobiliteitsoplossingen van Pon Business Mobility worden oplossingen op maat gerealiseerd. Mobility HUB, ‘slimme’ deelfietsen voor zakelijk verkeer of een collectiviteitsaanbod voor het privé aanschaffen van fietsen door werknemers zijn hier voorbeelden van.

Een zakelijke fiets van Gazelle

Gazelle's kunnen tegen een stootje, waardoor je moeiteloos van afspraak naar bespreking fietst.

Advies op maat

Groener, vitaler, voordeliger

Door de fiets te integreren in het mobiliteitsbeleid kunnen diverse doelstellingen worden bereikt. Dat kan zijn het vergroenen van de totale mobiliteit, het verbeteren van de vitaliteit van werknemers of een besparing van reistijd en/of reiskosten. En meestal zelfs een combinatie van meerdere doelstellingen!

Niet alleen producten maar ook services

Om tot de meest geschikte oplossing te komen zijn de Mobility Consultants van Pon Business Mobility uitgerust met diverse tools voor een analyse op maat. Wanneer de gekozen oplossing een combinatie van mobiliteitsdiensten betreft kunnen zij er voor zorgen dat deze met elkaar geïntegreerd worden. Hierbij valt te denken aan de mobility HUB waarbij de inzet van deelfietsen, deelauto’s en toegang tot OV gecombineerd worden.

Meer weten?

Bekijk onze andere mobiliteitsoplossingen of neem contact op met onze Mobility Consultants.

Heeft u vragen? Ik help u graag.

PK180626V114.jpg ">

Niels Dragt