1
Onze mobiliteitsoplossingen

DOCKR

Elke ondernemer de binnenstad de baas met flexibele all-in abonnementen voor bedrijfsvoertuigen. Ontdek wat DOCKR voor jou kan betekenen!

DOCKR is een van de eerste abonnementsservices voor elektrisch cargovervoer in de binnenstad. Met een flexibel abonnement, inclusief uptime garantie, helpt DOCKR bedrijven van alle groottes hun leveringen in de stad zo zorgeloos mogelijk te doen. DOCKR voorziet alle voertuigen regelmatig van preventief onderhoud op locatie. In het uitzonderlijke geval dat een voertuig toch stil komt te staan ruilen we hem gewoon om voor een andere.

Flexibele vlootsamenstelling

DOCKR’s vloot bestaat onder andere uit cargofietsen van de bekende Nederlandse merken Urban Arrow en Cargo Cycling. Om volledig te voorzien in de behoeften van klanten heeft DOCKR eigen vrachtboxen ontwikkeld voor deze fietsen, zodat klanten veiliger hun (vaak fragiele) goederen kunnen vervoeren zonder gedoe.

Voordelen die onze klanten ervaren

 • Sneller door de binnenstad
  Van A naar B over het fietspad en parkeer supersnel op de stoep.
 • Besparen op de kosten
  Nooit meer opzoek naar een parkeerplek en dus flink besparen op parkeerkosten en tijd.
 • Duurzaam ondernemen
  Klein elektrisch vervoer zorgt voor minder CO2- uitstoot. Zo draagt ook jouw onderneming bij aan een betere wereld.

Zo rijd je morgen met een DOCKR

 1. Kiezen: Kies de DOCKR die jouw logistieke uitdaging oplost
 2. Afleveren: Als je vandaag kiest, leveren we jouw DOCKR morgen al af
 3. Rijden: Direct onbezorgd rijden en dankzij de pechhulp sta je nooit lang stil

Voor elke branche heeft DOCKR een oplossing

Onze klanten werken in verschillende branches. Zij ervaren nu al veel voordeel door het gebruik van DOCKR. Neem contact op met onze specialisten om er achter te komen welke DOCKR het meest geschikt is voor jouw onderneming

 • Logistiek dienstverleners
 • Horecaondernemers
 • Detailhandel
 • Servicelogistiek
 • Groot zakelijk

Over DOCKR

De binnenstad wordt steeds moeilijker bereikbaar. Dat komt omdat er vaak verkeersopstoppingen zijn. De straten zijn te smal om pakketten met een groot transportmiddel af te leveren. De parkeerkosten zijn hoog en gemeenten weren steeds vaker vervuilende voertuigen die het milieu onnodig belasten. Kleine en middelgrote ondernemingen hebben vaak weinig investeringsvermogen om een vloot kleine transportmiddelen aan te schaffen.

DOCKR zorgt ervoor dat ondernemers de binnenstad de baas zijn. Dat doen we met flexibele contracten en elektrische voertuigen met voldoende laadruimte volgens het all-in principe: verzekering, periodiek onderhoud en vervangend vervoer zijn standaard inbegrepen. De huurcontracten zijn maandelijks opzegbaar.

Ondanks overvolle binnensteden worden service en pakketten op het beloofde moment tegen lagere kosten afgeleverd. Bezorgers zijn sneller, belasten het milieu minder en de ondernemer wordt aantrekkelijker voor klanten en als werkgever. Het vinden van personeel is vaak lastig. De meeste DOCKR transportmiddelen zijn zonder rijbewijs bestuurbaar, zo kan men uit een groter personeelsaanbod putten.

Meer weten?

Lees meer op website van DOCKR

Mobiliteitsoplossingen

Auto's, fietsen, autodelen, mobiliteitshubs, openbaar vervoer... Zakelijke mobiliteit is tegenwoordig zo divers! Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Bekijk alle mogelijkheden
PON-Business_300X300.jpg

Heeft u vragen? Ik help u graag.

PK180626V114.jpg ">

Niels Dragt