Mobiliteitsoplossingen

Onze bedrijfsauto’s

Voor elke klus de juiste bedrijfsauto. Pon Business Mobility staat ook voor MAN Truck & Bus en Volkswagen Bedrijfswagens. Daar kun je op bouwen.

Betrouwbare partners voor al uw dagelijkse werkzaamheden. Daar gaat het om bij bedrijfswagens. Daarnaast is maatwerk heel belangrijk. Want elke bedrijfstak vraagt om ander, aangepast bedrijfsvervoer. Dat kan Pon Business Mobility allemaal bieden, dankzij Volkswagen Bedrijfswagens in verschillende formaten met de Caddy, Transporter en Crafter. En de MAN TGE: een nieuwe familie van bedrijfswagens van de gerenommeerde fabrikant MAN.

Je hebt bedrijfswagens. En je hebt Volkswagen Bedrijfswagens.

Met de bewezen hoge restwaarde is een Volkswagen Bedrijfswagen een slimme investering. En dankzij de 7 Servicebeloften blijft jouw bedrijf altijd in beweging. Volkswagen Bedrijfswagens is al 70 jaar de betrouwbare partner van betrouwbare vakmensen.

Van Caddy tot Crafter

Volkswagen Bedrijfswagens biedt een passende bedrijfsauto voor elke branche. De range bedrijfswagens van Volkswagen is breed en indrukwekkend. Van de Caddy met zijn ongekende rijcomfort, de Transporter die zelfs na vele kilometers en intensief gebruik indruk blijft maken tot de innovatieve Crafter die elke werkdag een stuk lichter maakt. Elk bedrijf is anders. Of je nou een volledig op maat ingerichte mobiele werkplaats, een glasresteel wagen, een koelwagen met zonnepanelen of een ergonomisch verantwoorde Kipper zoekt, Volkswagen Bedrijfswagens levert altijd het passende voertuig dat jouw werk makkelijker en aangenamer maakt.

Bedrijfsauto’s met verschillende carrosserievarianten

Met de MAN TGE is er een nieuw familielid toegevoegd aan de bedrijfswagens. Aanpassingsvermogen zit ook in de genen van MAN bedrijfswagens. De MAN TGE is beschikbaar met een reeks van verschillende carrosserievarianten. Daarnaast biedt MAN ook de keuze uit voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving. Al deze varianten zijn ook nog te verkrijgen met een handgeschakelde zesbak of een 8-traps automaat.