Mobiliteitsoplossingen

ModiForce

Je optimale mobiele werkplek

Modificatie van personenwagens en bedrijfswagens tot in de perfectie, elke dag een stapje beter dan de vorige, dat is waar wij voor gaan. Voor de inrichting, systeemintegratie en bestickering van je voertuigen beschikken wij over een ruime, uiterst moderne hal. En in onze innovation room denken wij na over jouw mobiliteitsvraagstukken voor de toekomst. Dit doen wij met een zeer gedreven team met een divers pallet aan specialismen.

Vijf heldere stappen

Om samen met jou tot je optimale mobiele werkplek te komen werkt ModiForce volgens vijf heldere stappen:

1. Innovatie
2. Cocreatie
3. Prototyping
4. Productie
5. Service en doorontwikkeling

Innovatie

Innoveren is voor ModiForce een continu proces van nadenken over joúw business, joúw markt en joúw klanten. Niet alleen als je erom vraagt. Dit vertaalt ModiForce al naar mogelijke oplossingen voordat ze met jou aan tafel zitten.

Cocreatie

In deze stap wordt een team geformeerd bestaande uit jouw deskundigen en gebruikers. ModiForce voegt daar zijn experts aan toe. Indien nodig wordt externe expertise ingehuurd. In één of meerdere workshops in de ModiForce Innovation Room gaan we gezamenlijk op zoek naar de juiste oplossingen zodat jouw mensen onderweg optimaal hun werk kunnen doen. Pragmatisch voor de korte termijn, conceptueel voor de lange termijn. ModiForce gaat met je mee op pad om te ervaren waar je mederwerkers in de dagelijkse praktijk tegenaan lopen.

Prototyping

Uit de cocreaties komen vaak de meest wilde ideeën naar voren. Dankzij eigen 3D-scanners en 3D-printers kan ModiForce direct overgaan tot printen van maatwerk objecten voor jouw voertuigen. Zo is snel te zien of oplossingen gaan werken of bijgeschaafd moeten worden. Kleine oplages kunnen in eigen huis worden geprint. ModiForce kan daardoor dus snel overgaan tot afleveren van jouw voertuigen. De afdeling Innovation & Engineering zorgt voor naadloze integratie van al je systemen aan boord van het voertuig.

Productie

Als uit de cocreatie-workshops en de prototyping-fase jouw optimale mobiele werkplek is geconfigureerd, dan kan de productie van start. In de uiterst moderne hal met 42 werkplekken staat het ModiForce-team, bestaande uit zeer ervaren en uiterst gemotiveerde monteurs, klaar om jouw voertuigen onder handen te nemen. Zeer complexe voertuigen, enkele of honderden, iedere klus kunnen ze aan. Ook het terughalen van honderden voertuigen voor updates of aanpassingen in korte tijd is geen probleem.

Service en doorontwikkeling

Nadat de eerste voertuigen klaar zijn zorgt ModiForce voor een feestelijk overdracht. Maar daarna stopt het niet. ModiForce biedt 24/7 service op locatie. Tevens blijven zij nadenken over jouw voertuigen en kijken ze hoe dingen handiger en beter kunnen. De monteurs spelen hierin een belangrijke rol. Zo proberen ze elke serie voertuigen weer beter dan de vorige te maken. En het team van experts blijft samenkomen om na te blijven denken over ontwikkelingen op de langere termijn.

ModiForce bedrijfswageninrichting
ModiForce