Mobiliteitsoplossingen

Gazelle

Misschien niet de meest voor de hand liggende manier van zakelijk rijden, maar toch wint de fiets aan terrein door de komst van de elektrische fiets. Die heeft letterlijk en figuurlijk de tegenwind voor deze vorm van mobiliteit weggenomen. Pon Business Mobility beschikt via het merk Gazelle over een ongekend breed aanbod op het gebied van tweewielers, al dan niet voorzien van zo’n comfortabele elektrische ondersteuning.

Met de fiets naar kantoor

Fietsen is duurzaam en gezond. Onderzoek heeft zelfs uitgewezen dat een medewerker die op de fiets naar zijn werk komt, zich lekkerder voelt en daardoor productiever is in vergelijking met iemand die met de auto reist. Met de komst van de e-bike is de actieradius tevens groter geworden en is het daardoor aantrekkelijker om met de fiets naar kantoor te komen. Gazelle levert traditionele fietsen en e-bikes in variërende prijsklassen.

Van collectiviteitskorting tot pool van deelfietsen

Om het fietsen te stimuleren heb je keuze uit verschillende mogelijkheden voor zowel privé als zakelijke aanschaf en lease. Van een simpele collectiviteitskorting voor privé-aanschaf tot een complete pool van deelfietsen. Geplande en ongeplande service op elke locatie kan verzorgd worden door FietsNED. Op die manier is de medewerker 24/7 verzekerd van een werkende fiets.

Mobiliteitsoplossingen

Auto's, fietsen, autodelen, mobiliteitshubs, openbaar vervoer... Zakelijke mobiliteit is tegenwoordig zo divers! Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Bekijk alle mogelijkheden
header moving towards zakelijke mobiliteit