Innovatie in mobiliteit

Volkswagen Bedrijfswagens: vakbeurzen 2018

Volkswagen Bedrijfwagens vakbeurzen

Volkswagen Bedrijfswagens is in 2018 vaker dan ooit te vinden op beurzen. En dat gaat verder dan alleen de BedrijfswagenRAI. Een overzicht.

Januari: Horecava en Groene Sector Vakbeurs

In januari vonden de Horecava in Amsterdam RAI én de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg plaats. In de afgelopen 18 jaar groeide De Groene Sector Vakbeurs uit tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. De Horecava is het trefpunt voor horecaprofessionals.

Februari: VSK

Volkswagen Bedrijfswagens was van dinsdag 6 tot en met vrijdag 9 februari present op de VSK, de tweejaarlijkse beurs voor de gehele installatiebranche in Utrecht.

Mei: Technische Kontakt Dagen

Van donderdag 31 mei tot en met zaterdag 2 juni zijn de Technische Kontakt Dagen. Ook daar is Volkswagen Bedrijfswagens bij. De TKD brengt grote en kleine spelers op het gebied van grondverzet-, recyclingmaterieel en aanverwante specialismen bij elkaar.

Oktober: Taxi Pro Expo 2018

In oktober volgt de Taxi Expo 2018. Dat is het jaarlijkse beurs- en congresevenement voor de taxibranche. Taxi Expo wordt jaarlijks bezocht door zowel taxiondernemers als opdrachtgevers van doelgroepenvervoer, zoals gemeenten. Het bestaat uit een vakbeurs, diverse workshops en een apart congres-gedeelte. Onderdeel van de vakbeurs is het jaarlijkse Nationaal Congres Contractvervoer.

Persoonlijk advies
Volkswagen Bedrijfswagens neemt per beurs voertuigen mee die al dan niet tailor made aansluiten bij de specifieke behoeften van de doelgroepen. Natuurlijk zijn er tijdens de beurzen ook specialisten aanwezig die persoonlijk advies kunnen geven. Vraag ook naar de aantrekkelijke financieringsmogelijkheden!

Voor al deze evenementen geldt: vergeet niet uw toegangskaarten te reserveren of te kopen.

Meer over Volkswagen Bedrijfswagens