Innovatie in mobiliteit

Video: “Shuttel maakt werknemers bewuster”

“Shuttel maakt werknemers bewuster”

Zakelijke afspraken doe je per auto. Punt uit. Bij het ICT-bedrijf Pink Elephant in Naarden en 's-Hertogenbosch denken ze daar anders over. Dankzij Shuttel nemen werknemers ook weleens de trein omdat dat beter uitkomt. En in het algemeen gaan ze daardoor bewuster om met hun zakelijke mobiliteit.

Shuttel is een mobiliteitsoplossing waarmee verschillende vormen van zakelijk vervoer kunnen worden afgerekend en geadministreerd. Op het platform kun je de optimale manier van reizen kiezen, kilometers administreren en de kosten monitoren. Weersomstandigheden, afstand, ligging van het reisdoel, budget en beschikbare tijd zijn voorbeelden van variabelen die de beste en snelste vervoersmogelijkheid bepalen. Maar Shuttel is meer dan een digitale tool: reizen met het ov, tanken, opladen, parkeren, de deelauto bedienen, alles kan met één simpel pasje of app.

Shuttel in de praktijk

Bij het bedrijf Pink Elephant zijn veel mensen normaliter onderweg met een leaseauto. Maar daarnaast biedt het bedrijf de werknemers Shuttel aan. Daarmee kunnen ze ook gebruikmaken van andere vormen van vervoer als dat handiger of efficiënter is. Financieel directeur van Pink Elephant, Mark de Lange, legt in een video uit hoe dat in zijn werk gaat.

Pink Elephant over Shuttel