Innovatie in mobiliteit

Pon participeert in mobiliteitsplatform Smart WorkPlace

Smart Workplace_2880x1400.jpg

Pon participeert in een nieuw mobiliteitsplatform: Smart WorkPlace. Doel van dit platform is mee te praten over de invulling van het traject waarbij mobiliteit en werkplek samen zullen smelten. De kersverse Smart WorkPlace-partner Pon gelooft er heilig in dat mobiliteit en werkplek één zullen worden.

Jelle Oosterhoff schuift namens Pon Business Mobility aan bij het platform Smart WorkPlace. Dit platform onderzoekt, stimuleert en begeleidt het toekomstige traject waarbij autonoom rijden, mobiliteit en de werkplek samen zullen gaan. Daarin kan Pon Business Mobility een grote rol spelen. “Pon Business Mobility faciliteert multimodale mobiliteit waardoor de gebruiker de keuze heeft om die modaliteit te kiezen die het beste past op dat moment. Daarnaast positioneert Pon Business Mobility zich ook als kennispartner van multimodale mobiliteit”, aldus Jelle Oosterhoff.

Optimale mobiliteitsoplossing aanbieden

Smart WorkPlace is voor Pon een belangrijk platform om bij betrokken te zijn. Jelle: “Voor de integratie van het reserveren, boeken en toegang krijgen tot modaliteit zijn data en smart de sleutelwoorden. Wij zoeken nadrukkelijk naar de integratie van verschillende databronnen om de optimale mobiliteitsoplossing te kunnen aanbieden. Smart WorkPlace bestaat uit verschillende partijen die openstaan voor samenwerking om zodoende de ideale ervaring voor de gebruiker te realiseren.”

Ontvang onze nieuwsbrief