Innovatie in mobiliteit

Pon Business Mobility op Fleet Mobility Live

Fleet-Mobility-Live1920x600

Fleet Mobility Live is het grootste, jaarlijkse event voor de wereld van de zakelijke mobiliteit. Pon Business Mobility was erbij. Benieuwd naar deze inspirerende dag? Bekijk dan onderstaande video met onder meer Mobiliteitsmanager van het jaar, Gertjan Sybrandi van Stedin.

Zakelijke mobiliteit wordt steeds dynamischer. De leaseauto is nog altijd zeer gewild, maar er kan zoveel meer. Pon Business Mobility voorziet in die veranderende en groeiende behoefte aan meer maatwerk en flexibiliteit.

Van MIND tot Shuttel

Tijdens Fleet Mobility Live in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam liet Pon Business Mobility zien welke mobiliteitsoplossingen er tegenwoordig allemaal mogelijk zijn. Van ModiForce tot Gazelle en van MIND tot Shuttel. Ook Volkswagen Pon Financial Services en het autodeelprogramma Greenwheels waren met stands aanwezig. Buiten waren de automerken present om bezoekers kennis te laten maken met onder meer een SEAT Arona en de Volkswagen e-Golf.

Mobiliteitsmanager van het jaar met Greenwheels

Tijdens Fleet Mobility Live won Gertjan Sybrandi de award voor Mobiliteitsmanager van het jaar 2018. Sybrandi, Hoofd Facilitaire Services & Mobiliteit van Stedin, nam de bekende award in ontvangst dankzij zijn succesvolle implementatie van een duurzamer mobiliteitsbeleid bij Stedin. Behalve het terugdringen van de CO2 door elektrificering van het wagenpark wordt de vloot ook efficiënter gebruikt dankzij de inzet van Greenwheels.

Pon Business Mobility op Fleet Mobility Live