Innovatie in mobiliteit

Pon Business Mobility is live!

Welkom op PBM over zakelijke mobiliteit

Welkom op de nieuwe website van Pon Business Mobility. Alles over zakelijke mobiliteit, dat relevant is voor de grootzakelijke klant vindt u vanaf nu op Pon Business Mobility. De website Fleetwise houdt hiermee op te bestaan.

De vraag naar multimodale mobiliteitsoplossingen voor het bedrijfsleven is groter dan ooit. Daarbij spelen thema’s als duurzaamheid, flexibiliteit, maatwerk, digitalisering en verstedelijking een belangrijke rol. Pon Business Mobility voorziet in de gehele mobiliteitsbehoefte voor de grootzakelijke markt.

Maatwerk in mobiliteit

De auto is nog steeds erg populair. Er verschijnen alternatieve, schonere brandstofsoorten zoals CNG en de merken van de Volkswagen Groep maken een grootschalige elektrificatieslag. Maar het is uiteraard niet de enige oplossing voor de huidige, veelomvattende mobiliteitsbehoefte in de zakelijke markt. Samen met Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens, maar ook Greenwheels, MIND Mobility, Next Urban Mobility, Gazelle, Modiforce, VWPFS en Shuttel helpt Pon Business Mobility, eventueel samen met een Mobility Consultant, met het vinden van de juiste mobiliteit voor iedere business en ieder individu.

Lees meer over onze mobiliteitsoplossingen

Aantrekkelijk mobiliteitsplan voor iedereen

Pon Business Mobility helpt klanten om te werken volgens het principe ‘People, Planet en Profit’. Dit komt neer op een aantrekkelijke, duurzame mobiliteitsregeling met veel keuzevrijheid, die tevens rekening houdt met het beheersen van de mobiliteitskosten. Op het gebied van zowel traditionele als multimodale mobiliteit is er volop mogelijkheid om hier invulling aan te geven. Met Pon Business Mobility beschikt een grotere groep werknemers over mobiliteit, zonder in te boeten op de balans tussen ‘People, Planet en Profit’. Door middel van een op maat gemaakt implementatietraject helpt Pon Business Mobility de benodigde reizigerskilometers te optimaliseren en te verduurzamen.

Zakelijke pagina’s voor zzp’ers en mkb

Maar de merken van Pon hebben natuurlijk ook veel te bieden voor de zzp’er en het midden- en kleinbedrijf. Speciaal voor die klanten heeft Pon de zakelijke pagina’s van de merkensites van Volkswagen, ŠKODA, SEAT en Audi aangepast. Zo hebben ook zij toegang tot de benodigde informatie over producten en diensten van de merken van Pon.

Ga naar Volkswagen Zakelijk
Ga naar ŠKODA Zakelijk
Ga naar SEAT Zakelijk
Ga naar Audi Zakelijk

Veel leesplezier op de nieuwe website!