Innovatie in mobiliteit

Kom 21 mei langs op Fleet Mobility Live

Fleet Mobility Live is het grootste, jaarlijkse event voor de wereld van de zakelijke mobiliteit.

Net zoals de afgelopen jaren zijn we ook dit jaar aanwezig op Fleet Mobility Live. Dit jaar heeft Pon Business Mobility een grote stand samen met Greenwheels, Modiforce, Mind, Next en Gazelle. Ook VWPFS is aanwezig met een eigen stand.

Fleet Mobility Live is het grootste, jaarlijkse event voor de wereld van de zakelijke mobiliteit. Benieuwd naar deze inspirerende dag? Meld je dan hieronder aan en bezoek onze stand op dinsdag 21 mei.

Ruim aanbod aan mobiliteitsoplossingen

Zakelijke mobiliteit wordt steeds dynamischer. De leaseauto is nog altijd zeer gewild, maar er kan zoveel meer. Pon Business Mobility voorziet in die veranderende en groeiende behoefte en biedt steeds meer maatwerk en flexibiliteit.

Tijdens Fleet Mobility Live in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein laten we zien welke mobiliteitsoplossingen er tegenwoordig allemaal mogelijk zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fietsen, auto's of bestelbussen. Maar ook aan ombouw, mobiliteitspassen of connected car systemen. Ook op het gebied van brandstof is er vanalles mogelijk, bijvoorbeeld elektrisch, groengas, benzine of diesel. Pon Business Mobility heeft alles in huis voor uw mobiliteitsbeleid.

Meld je gratis aan

Als goede relatie nodigen wij je van harte uit om het Fleet Mobility Live evenement te bezoeken. Wij ontvangen je graag op dinsdag 21 mei 2019 vanaf 08:30 uur in NBC Nieuwegein.

Meld je gratis aan
Bekijk de video van de voorgaande editie