Innovatie in mobiliteit

De Mobility Shop: voor de totale mobiliteitsoplossing

traffic-384594_1920.jpg

Alle medewerkers vanuit één centraal punt bedienen met diverse mobiliteitsoplossingen? Met de Pon Mobility Shop kan het.

De tijd dat één mobiliteitsvorm op iedereen toepasbaar was, ligt nu echt achter ons. Er is tegenwoordig veel meer mogelijk op het gebied van vervoersmiddelen en werknemers zijn door ‘het nieuwe werken’ niet langer gebonden aan een vaste werkplek. Dankzij flexwerken en de komst van elektrische auto´s, e-bikes en mobiliteitspassen kan mobiliteit voor iedereen anders worden ingevuld. De Mobility Shop is voor werknemers hét startpunt voor alle aan mobiliteit gerelateerde zaken.

Inzetbaar als onderdeel van het mobiliteitsbeleid of als secundaire arbeidsvoorwaarde

De Mobility Shop kan worden ingezet als een flexibel verlengstuk van bijvoorbeeld het intranet. Zo kan het beleid gecommuniceerd worden en kan er uitleg worden gegeven over de gestelde doelen. Werknemers kunnen bediend worden met verschillende assortimenten. De Mobility Shop kan diverse doelgroepen onderscheiden zodat de leaserijder toegang heeft tot de leasecalculator van de leasemaatschappij. Werknemers die hier geen recht op hebben krijgen bijvoorbeeld enkel toegang tot de collectieve private lease, of het fiets-, e-bike- of e-scooter- aanbod. Dit maakt de Mobility Shop ook aantrekkelijk als kosteloze secundaire arbeidsvoorwaarde. Werknemers profiteren namelijk van aantrekkelijke kortingen en/of de beste voorwaarden.

Volledig maatwerk inrichting

De Mobility Shop is volledig op maat in te richten. Zo kan er gekozen worden voor een uniek webadres en in de vormgeving kan gekozen worden om eigen kleuren of logo’s toe te passen. Het aanbod in de Mobility Shop bepaalt de werkgever zelf, waarbij elke mobiliteitspropisitie van bestaande partners of derden opgenomen kan worden. Daarnaast heeft de werkgever functionaliteiten ter beschikking waarmee gemakkelijk nieuwe werknemers aangemaakt kunnen worden, groepen beheerd kunnen worden, inzicht gekregen kan worden in bezoekersaantallen en eventueel een enquête kan worden afgenomen.

De mobility shop

De Pon Mobility Shop is dé portal die medewerkers toegang geeft tot alle mobiliteitsoplossingen die voor hem of haar van toepassing zijn binnen de kaders van het mobiliteitsbeleid van je organisatie. Zo geef je hen de vrijheid om de mobiliteitsoplossing te kiezen die het best bij de werknemer past. Wil je meer weten over de de inzet van de Mobility Shop voor jouw medewerkers? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen