Fiscaal

Bestel nu: Fiscaliteiten 2019

Met het gratis boekje ‘Fiscaliteiten 2019’ krijg je in no time antwoord op de 100 meest gestelde vragen over de auto en de fiscus. Deze exclusieve uitgave kun je nu bestellen.

Bestel direct

Deelauto’s, mobiliteitsbudgetten, private lease; de zakelijke mobiliteit wordt steeds dynamischer en is volop in ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan de opmars van de elektrische auto en fiets. Al die nieuwe ontwikkelingen hebben uiteraard ook een fiscaal aspect. In de nieuwe uitgave van Fiscaliteiten 2019 heeft Pon Business Mobility de zaken met betrekking tot de fiscale gevolgen en verplichtingen van de zakenauto net zoals de voorgaande jaren weer overzichtelijk op een rij gezet.

En je kunt 'm nu bestellen zodat je deze exclusieve uitgave binnenkort in huis hebt.

Antwoord op 100 fiscale vragen

In het boekje vind je 100 vragen én antwoorden over fiscale zaken en mobiliteit in 2019. Deze zijn opgesteld en beantwoord door fiscalisten. Zo krijg je onder meer antwoord op de vragen:

- Lopen de BPM-vrijstelling en het nihiltarief in 2019 gewoon door?
- Wanneer kan ik investeringsaftrek krijgen op een geleasede auto?
- Hoe snel mag ik een auto afschrijven?
- En tellen opties en accessoires in 2019 nog mee voor de BPM?

Achterin het boekje vind je een onderwerpenregister. Dat biedt een praktische gids voor zowel zakelijk als privégebruik van de auto.

Fiscaliteiten 2019 gratis aanvragen

fiscaliteiten2019.jpg

Pon Business Mobility geeft al jaren het fiscaliteitenboekje uit met daarin de meest actuele vragen over de auto en de fiscus. De nieuwe uitgave Fiscaliteiten 2019 is nu beschikbaar. Je kunt deze praktische gids gratis aanvragen via onderstaande button. Het boekje wordt zo snel mogelijk per post opgestuurd.

Bestel gratis