Fiscaal

Bestel nu gratis: Fiscaliteiten 2018

Met het gratis boekje ‘Fiscaliteiten 2018’ heb je in no time antwoord op de 100 meest gestelde vragen over de auto en de fiscus.

Deelauto’s, mobiliteitsbudgetten, private lease; de zakelijke mobiliteit wordt steeds dynamischer en is volop in ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan de opmars van de elektrische auto en fiets. Al die nieuwe ontwikkelingen hebben uiteraard ook een fiscaal aspect. In de nieuwe uitgave van Fiscaliteiten 2018 heeft Pon Business Mobility de zaken met betrekking tot de fiscale gevolgen en verplichtingen van de zakenauto weer overzichtelijk op een rij gezet.

Antwoord op 100 fiscale vragen

In het boekje vind je 100 vragen én antwoorden over fiscale zaken en mobiliteit in 2018. Deze zijn opgesteld en beantwoord door fiscalisten. Zo krijg je onder meer antwoord op de vragen: wanneer kan ik investeringsaftrek krijgen op een geleasede auto, hoe snel mag ik een auto afschrijven en tellen opties en accessoires nog mee voor de BPM? Achterin het boekje vind je een onderwerpenregister. Dat biedt een praktische gids voor zowel zakelijk als privégebruik van de auto.

Fiscaliteiten 2018 gratis aanvragen

Je kunt deze praktische gids nu gratis aanvragen via onderstaande button. Het boekje wordt daarna zo snel mogelijk per post opgestuurd.

Bestel gratis

Het grote ABC van autoleasing

FOAK, AKS: vaktermen waar je oren van gaan klapperen zijn er volop. In ‘Het grote ABC van autoleasing’ leggen we daarom 98 begrippen uit.

Leer alle leasetermen
ABC infoblock alles over zakelijke mobiliteit