Duurzame mobiliteit

Taxi Expo: meer vraag naar duurzame oplossingen

Crafter 1920x600.png

Ook dit jaar was de Taxi Expo in Houten, het jaarlijkse beurs- en congres-evenement voor de taxibranche. De markt vraagt steeds nadrukkelijker om duurzame oplossingen. Pon Business Mobility was ook van de partij.

Volkswagen Bedrijfswagens toonde op de jaarlijkse Taxi Expo in Houten de doorontwikkelde Crafter, speciaal geschikt gemaakt voor rolstoelvervoer. Met name de wanden zijn verbeterd. Robert Haslinghuis, senior accountmanager van Volkswagen Bedrijfswagens legt uit: “Onze Crafter is een unieke auto, want hij is in de basis op grijs kenteken en wordt dan omgebouwd naar geel kenteken. Die ombouw doet onder andere Tribus voor ons.”

Meer vraag naar duurzame vervoersoplossingen

Personenvervoer is een grillige markt, waarbij efficiency en duurzaamheid een steeds grotere rol spelen. En die twee zitten elkaar soms in de weg. Robert: “Er is steeds meer vraag naar duurzame vervoersoplossingen. Maar in het geval van 100% elektrisch vervoer is het opladen natuurlijk een tijdrovende bezigheid. En tijd is nu eenmaal geld. Daarom zijn we bij Volkswagen Bedrijfswagens voortdurend met innovaties bezig om de markt zo goed mogelijk te bedienen.”

De ideale taxi

Naast de hoge Crafter waren ook de ŠKODA SUPERB Combi en de MAN TGE, het broertje van de Volkswagen Crafter, op de beurs te bewonderen. ŠKODA bewijst zich steeds nadrukkelijker als ideale taxi met heel veel ruimte op de achterbank en in de laadruimte.

Ontvang onze nieuwsbrief