Duurzame mobiliteit

De Volkswagen ID. voorinschrijving is geopend

vw-id-concept-1920x600.png

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch.

De nieuwe ID. markeert het begin van een nieuwe generatie Volkswagens. Een 100% elektrische auto met slimme features en een indrukwekkende actieradius. En natuurlijk onmiskenbaar Volkswagen: betrouwbaar, intelligent en van de hoogste kwaliteit. Eind 2019 gaat de ID. in productie, maar je kunt 'm vanaf nu al reserveren. Je bent er dan van verzekerd dat je in 2020 een stukje toekomst voor de deur hebt staan.

Interactieve interieurverlichting.

Als een goede vriend helpt de Volkswagen ID. je in het dagelijks leven. De verlichting in de auto is interactiever dan ooit. Het begroet je, helpt je navigeren en vertelt je wanneer je moet remmen om ongelukken te voorkomen. De auto kan je zelfs waarschuwen voor naderende weggebruikers als jij uit de auto stapt. En het beste? De lichten doen wat jij zegt dat ze moeten doen. Letterlijk, want ze reageren op jouw stemcommando's.

Maak kennis met de nieuwe ID.

De ID. maakt elektrisch rijden toegankelijk. Hij combineert een lage vanafprijs met een grote actieradius en zeeën van binnenruimte. Natuurlijk is hij uitgerust met de nieuwste veiligheidsfeatures, zoals je van ons gewend bent. Hoe de auto er precies uit komt te zien, onthullen we in het najaar van 2019 op de wereldpremière in Frankfurt.

Reserveer 'm nu

Het aftellen is begonnen: je kunt de beperkt beschikbare editie van de ID. nu reserveren. Deze speciale uitvoering is voorzien van unieke stijlelementen en features. Wil jij hem bemachtigen? Dan moet je er snel bij zijn, want hij is exclusief voor de eerste reserveringen.

Reserveer nu